Crònica de la trobada bioregional a Premià de Mar

El dia 10 de febrer va tenir lloc la trobada bioregional mensual a Premià de Mar, i com sempre en mig d’un mes fred i gelat, amb nevades que feia molt de temps que no n’hi havien d’iguals, el Maresme va comportar-se amb la seva tropicalitat característica, oferint-nos un dia de plaça, goig, i cel blau.
Vam debatre com millorar l’oferta de productores i com establir i millorar la confiança entre les productores,  distribuïdores i consumidores.

Estem molt agraïts a les sòcies que com Calacol d’Arenys de Munt, es van apropar. També als nous benvinguts i a les persones de Premià que pertanyen a la Cooperativa Gafarrons.

Ens vam sorprendre de la pastanaga biodinàmica de Can Martinet a la Garrotxa, estava boníssima i dolça, i és clar, en Fran fa 20 anys que cultiva biodinàmicament les terres d’una vall màgica.

Una companya de la Garrotxa ens va ensenyar les filigranes que es poden fer amb la llana natural d’ovella d’Espinau que distribueix la CAC, la central d’abastiment catalana.

L’espai de Premià de Mar és ideal per fer una bona fira amb més preparació i potser de cara a l’octubre. Les persones de política territorial del municipi de Premià de Mar van donar-nos totes les facilitats per fer la trobada.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*