Calendari 2018 Trobades Bioregionals Nord

Calendari 2018
Calendari 2018

***

L’assemblea passada vam organitzar el calendari de trobades per l’any 2018. Actualment tenim un format de jornada que durant el matí convoca l’assemblea de sòcies autoocupades, per resoldre dubtes administratius, laborals o legals. Al migdia abans de dinar fem una xerrada o taula rodona. Després fem un “dinar de duc”, això vol dir que cadascuna porta dinar per compartir amb la resta de companyes. I finalment a la tarda, fem l’assemblea Bioregional Nord. Paral·lelament durant tota la jornada fem un mercat de productores amb moneda social. Potser al llarg de l’any anirem canviant algunes coses del format per adaptar-lo millor. Fer les jornades assembleàries arreu del territori té com a objectiu vincular-se amb les sòcies i el territori, a la mateixa vegada que es coneixen les diferents lluites i realitat que esdevenen en ells.

Engresquem a totes les sòcies a participar i a què s’apropin a les reunions en els seus territoris portant els seus productes o les targetes dels serveis que fan,  perquè ens podem conèixer entre totes i poder anar enfortint la xarxa.

 

***

Febrer dia 10
Març dia 10
Abril dia 7
Maig dia 12
Juny dia 9
Juliol dia 7
Agost*
Setembre dia 8
Octubre dia 13
Novembre dia 10
Desembre dia 8

 

*A l’agost en principi no farem assemblea, però potser decidim trobar-nos per fer quelcom més festiu. Les dates poder estar subjectes a canvis.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*